Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Від завтра в Україні заборонені пасажирські перевезення

З 12.00 18 березня 2020 року в Україні припиняються залізничні, авіаційні, автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення. У своєму Телеграм-каналі міністр інфраструктури України Владислав Криклій закликав українців залишатися вдома.
Інфографіка Мінінфраструктури

Він повідомив, що зупиняється робота метро у містах. 

Міські перевезення можуть здійснюватися у режимі до 10 осіб у маршрутних таксі, тролейбусах, автобусах, вагонах трамваю.

Особистий автомобільний транспорт громадян може здійснювати рух без обмежень.

"Закликаю всіх дотримуватись цих норм, ми робимо це для вашого захисту", - написав Криклій.

На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції, -інформує Департамент комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Постановою введена заборона залізничного, авіа- та автобусного міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, а також робота метрополітенів.

Документом, зокрема, заборонено з 18 березня по 3 квітня.

З 18 березня 2020 до прийняття окремого рішення заборонено перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішніх сполучень (приміському, міському, регіональному та дальньому).

При цьому АТ "Укрзалізниця" дозволено здійснювати окремі пасажирські рейси у внутрішньому залізничному сполученні, рішення щодо яких приймається в кожному окремому випадку за погодженням з Мінінфраструктури та МОЗ, або ж міжнародному залізничному сполученні за погодженням Мінінфраструктури, МЗС та Держприкордонслужбою.

Опівночі припиняються регулярні пасажирські перевезення через кордон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ