Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбудеться серія особливих екскурсій "Літня пригода у Львові"

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/2
У рамках акції "Літня пригода у Львові" відбудеться серія тематичних екскурсій. Дві екскурсії вже провели: для військових Збройних сил України, для сімей учасників ООС та багатодітних сімей. Про це повідомили 9 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Оглядова екскурсія Львовом для військових Збройних сил України відбулась у неділю. Львів відвідали військові 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха. Більшість з них побували у Львові вперше. Гості прогулялися історичною частиною міста, відвідали Меморіал пам'яті Героїв Небесної Сотні, Підземелля Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла та піднялися на вежу Ратуші.

У вівторок відбулась екскурсія "Історія Стрийського парку та його птахи". Екскурсія містила елементи квесту на тему птахів та їхнього співу. Групі вдалось почути та побачити аж 17 різних видів птахів, а також дізнатись багато цікавої інформації про кожного з них. Також учасники дізнались більше про історію Стрийського парку.

Загалом, в рамках кампанії "Літня пригода у Львові" заплановано ціла низка соціальних екскурсій: три з яких для осіб з порушенням зору, які приїдуть до Львова з інших міст України, щоб озвучити дитячу книжку в рамках проєкту "140 децибелів тиші".

Екскурсії проводяться в співпраці з благодійним фондом "Здійснити мрію" та Львівським обласним осередком ВГО "Українська спілка інвалідів - УСІ".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ