Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулись змагання на кращу групу Сил спеціальних операцій

На базі навчально - тренувального центру ССО відбулись змагання на кращу групу спеціального призначення Сил спеціальних операцій ЗС України у 2019 році. Про це Гал-інфо повідомили в Генеральному штабі збройних сил України.

Протягом п'яти днів кращі групи змагались аби довести свою першість.

Дані змагання є вищою формою навчання і проводяться за етапами, які передбачають ведення активних та безперервних дій, виконання розвідувальних завдань, спеціальних завдань, спеціальних дій.

Програма змагань вимагала від учасників пройти 8 етапів, зокрема підготовка груп до виконання отриманого завдання, пересування у райони виконання завдання на великі відстані, подолання водної перешкоди, відшукування схованки під час руху за азимутами, розвідувальна група спеціального призначення у пошуку, прокладання проходу у мінному полі, виконати вправу бойових стрільб «напад» та здійснити відхід групи після виконання завдання (відрив від противника).

Проведення таких змагань дозволяє визначити ступінь готовності груп до виконання завдань за призначенням у складних умовах обстановки, удосконалити способи виконання різноманітних професійних дій, підвищити рівень злагодженості та обмінятись бойовим досвідом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ