Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відбувся візит делегації ЛОДА до Маршалківського уряду Малопольського воєводства

5-7 лютого тривав візит делегації Львівської облдержадміністрації до Маршалківського уряду Малопольського воєводства (м. Краків). Метою візиту є обмін досвідом в галузі впровадження електронного врядування в обох регіонах. Делегацію очолив начальник головного управління економіки облдержадміністрації Микола Вознюк. До складу делегації увійшли: начальник головного фінансового управління ОДА Олег Демків, начальник відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату ОДА Андрій Мозіль та інші. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Організатором візиту з польської сторони виступив Департамент інформаційного суспільства Маршалківського уряду Малопольського воєводства. Під час офіційних та робочих зустрічей було досягнуто домовленостей щодо налагодження співпраці в галузі інформаційних технологій. Учасники зустрічі окреслили шляхи подолання спільних проблем в інноваційній сфері.
На думку української делегації, використання польського досвіду у сфері впровадження електронного врядування повинен стати підґрунтям для розробки Концепції впровадження електронного врядування у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ