Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відеозвернення президента Зеленського

Ми активізуємо роботу, щоб притягнути окупантів до відповідальності. Має бути міжнародний трибунал. За все, що вони наробили проти України. Проти наших людей. За кожен акт тероризму російських військ на території нашої держави.

Прокурор Міжнародного кримінального суду в Гаазі Карімом Ханом вже в Україні. Вже почав працювати. Тож окупанти відповідатимуть за всі воєнні злочини проти українців.

Минулої ночі російські війська продовжили обстріли української території. Вони бомбили узбережжя Одещини. Завдали ракетних ударів по Києву. Били по цивільній інфраструктурі Запоріжжя. Станом на цей ранок 103-дитини вбиті.

Постраждали найбільше саме ті території, про які російські пропагандисти завжди говорили як про місце проживання особливо близьких для Росії людей. Ось така близькість. Ось така дружба. Ось такий, як говорили в Москві, "розʼєднаний народ".

Якщо вам відомо, де ворог кинув свої танки чи іншу бронетехніку, "Панцирі" чи гармати, повідомляйте українським силам. Давайте використовувати усе заради перемоги.

Не публікуйте деталі роботи нашої ППО, коли ви чуєте, як хлопці працюють. Не оприлюднюйте мапи, які знаходите у покинутій російській техніці і на розбитих командних пунктах окупантів. Віддавайте їх нашим військовим. Хай використовують, щоб ворог страждав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ