Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Віднині проїзд в громадському транспорті Львові тільки за сцецдозволами

У громадському транспорті дозволили перевозити лише працівників служб, які забезпечують життєдіяльність міста. Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.
Тролейбуси «Електрон» із кондиціонерами і USB-зарядками. Фото Олена Ляхович
Тролейбуси «Електрон» із кондиціонерами і USB-зарядками. Фото Олена Ляхович
1/1

"З сьогоднішнього дня весь громадський транспорт переходить в режим спецперевезень. Це означає, що в транспорті будуть перевозити тільки певну категорію людей – це працівники сфери, які забезпечують життєдіяльність міста. Зокрема це працівники медичних установ, працівники установ, які забезпечують продуктами наших мешканців, банківських установ енергозабезпечення, водозабезпечення, соціальних установ, прокуратури, суду та інших установ, які передбачені постановою Кабміну від 2 квітня" – пояснила Ірина Маруняк.

Вона зазначила, що водії і пасажири транспорту повинні мати засоби захисту, зокрема маски чи респіратори. В одному транспорті можна перевозити стільки пасажирів, скільки передбачено місць для сидіння. 

"Ми зобов'язали керівник підприємств працівники яких можуть їздити в громадському транспорті надати посвідчення або довідки, які засвідчують, що ці люди працюють на даних підприємствах. Довідка має бути підписана керівником підприємства і засвідчена мокрою печаткою. Відповідальність за наявність довідки несе пасажир і має пред'явити даний документ на вимогу поліції" – додала Ірина Маруняк.

Штраф за порушення вимог постанови становить від 17 000 до 34 000 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ