Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відомий американський блогер зняв випуск про місто Лева

До України завітав мандрівник, блогер, громадський діяч – Пол Барбс, який більше відомий за своїм ютуб-блогом - Geography Now.
Фото ілюстративне / amazingukraine.pro

«Сьогодні важливо доносити правдиву інформацію до міжнародної спільноти, тому важливо використовувати кожну можливість, яка трапляється. Був запит на організацію блог-туру, щоб про Україну почули мільйони і ми цим скористались» - зазначає керівниця управління туризму та курортів Наталя Табака.

Кожен із нас сьогодні намагається зробити свій внесок у перемогу України. Хтось бореться на передовій, хтось відпрацьовує в тилу, хтось на інформаційному фронті, тому такі відео та візити блогерів є важливими для нашої держави.

«Коли тобі телефонують і просять англомовному блогеру показати місто - ти, звісно, погоджуєшся, ну бо нарешті ось він: доказ, що навіть зараз іноземці їдуть, не бояться. Зустрічаєш хлопчину, розповідаєш яка ситуація, пояснюєш, що таке Захід України, а що Схід, дуже недвозначно описуєш причини нападу і коли це все почалось. Такі візити блогерів є чудесними інструментами для того, щоб розповідати світові правду. Всіма можливими способами мусимо наближати перемогу» - розповідає гідеса Мирослава Мельник, яка супроводжувала Пола під час візиту у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ