Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Відомий хірург проведе відкриту операцію-тренінг для студентів-медиків у Львові

27 та 28 січня у Львові відомий реконструктивний та пластичний хірург, заслужений лікар України Ростислав Валіхновський проведе серію відкритих операцій у Військовому львівському госпіталі західного оперативного командування.

«На жаль, на території України триває збройний конфлікт, - говорить лікар. - Досвід хірургів сьогодні затребуваний, як ніколи. Я надаю допомогу пораненим солдатам на безоплатній основі від початку конфлікту на сході України. Характер травм та ушкоджень людського організму на полі бою відрізняється від ушкоджень цивільних. Надання медичної допомоги пораненим солдатам – це новий досвід дня українських хірургів та нові вимоги до студентів-медиків та хірургів-початківців».

Ростислав Валіхновський проведе серію відкритих реконструктивних операцій для бійців, поранених в зоні АТО, куди будуть запрошені молоді хірурги та студенти Львівського, Тернопільського та Київського медичних університетів. Хірург також відзначає, що досвід практикуючих українських лікарів, котрі надають допомогу пораненим військовим та добровольцям, вже затребуваний у світі.

В рамках діяльності благодійного фонду Valikhnovskimd Foundation Ростислав Валіхновський особисто проводить на безоплатній основі складні хірургічні реконструктивні операції бійцям, постраждалим на сході України. Він пропонує об’єднати зусилля навколо допомоги пораненим не тільки хірургам, нейрохірургам, травматологам, психологам та лікарям, що займаються протезуванням, а також – установам, медичним та санаторним закладам, котрі можуть надати реабілітаційну допомогу нашим захисникам.

«Тільки об’єднавши зусилля ми зможемо помогти пораненим та постраждалим під час військового конфлікту повернутися до повноцінного життя», - говорить Ростислав Валіхновський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ