Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відомий волонтер може стати почесним лучанином

Профільна комісія Луцької міськради погодила документи на присвоєння звання «Почеcний громадянин міста Луцька» 5 кандидатур, серед яких – відомий волонтер і адвокат Василь Нагорний. Про це у коментарі Гал-інфо розповів голова громадської організації «Принцип» Віктор Грисюк.

Грисюк після засідання депутатської комісії опублікував у фейсбук відео щодо розгляду документів: «Щойно вийшов з друзями і колегами із комісії, яка приймала рішення, кого висунути уже на комісію про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька». Всі кандидати дійсно достойні, і я щасливий від того, що в Луцьку є багато таких людей. Дуже важливо, що наші документи по присвоєнню цього звання Василю Нагорному прийняли».

«Одна з громадських організацій, яка подавала своїх кандидатів, під час засідання комісії відмовилася від свого подання і вирішила підтримати кандидатуру Василя Нагорного. Це ще раз показує, наскільки важливо підтримати цю кандидатуру», - сказав Грисюк.

Громада Луцька ініціювала присвоєння почесного звання відомому волонтерові

За його словами, депутатська комісія погодила п’ять кандидатур, які перед сесією міськради депутати розглядатимуть під час спільного засідання всіх депутатських комісій. Уже після цього одну погоджену кандидатуру на звання «Почесний громадянин Луцька» проголосують у сесійній залі.

Довідка Гал-інфо:

Наразі на звання «Почесний громадянин м.Луцька» претендують:

  • Василь Нагорний – відомий адвокат і волонтер
  • Василь Мойсіюк – хоровий диригент, заслужений діяч мистецтв України
  • Василь Рижук – скульптор, заслужений діяч мистецтв України
  • Галина Марчук – краєзнавець
  • Любов Ганейчук – голова Волинського відділу Союзу українок
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ