Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відставання по закачуванню газу у сховища скоротили на 30%

Відставання по закачуванню газу у сховища скоротили на 30%. Про це „Гал-info” повідомив начальник УМГ „Львівтрансгаз” Михайло Деркач.
„Відставання скорочується, ми поступово надолужуємо. Думаю, що за вересень і 15 днів жовтня, доки триватиме закачування, ми виконаємо план”, — зазначив Михайло Деркач.
Нагадаємо, станом на початок серпня відставання по закачуванню газу в сховища становили 0,5 млрд кубометрів відносно минулого року. Загалом по Україні в газосховища необхідно закачати 24,7 млрд кубометрів газу. Зараз щодоби закачується близько 130 млн кубометрів газу.
УМГ “Львівтрансгаз” на сьогодні експлуатує понад 5,5 тис. кілометрів магістральних газопроводів, якими здійснює транзит російського газу до Європи та забезпечує газом споживачів північно-західного регіону України – Волинської, Рівненської, Львівської, а також частково Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської та Хмельницької областей.
           Управління безпосередньо подає газ до Республіки Польща через газовимірювальні станції в с. Дроздовичах Мостиського району Львівської області (з 1945 року) та в смт. Устилуг Волинської області (з 2005 року). На балансі підприємства також знаходиться найбільший в Європі комплекс підземних сховищ газу, до складу якого входять 4 підземних сховища - Більче-Волицьке, Опарське, Дашавське та Угерське.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ