Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Віктор Дідух – переможець міжнародного турніру з настільного тенісу

Львів’янин Віктор Дідух став переможцем міжнародного турніру з настільного тенісу, що завершився у Китаї. Змагання спортсменів-паралімпійців відбулися у Пекіні.

Віктор Дідух став переможцем змагань в одиночному розряді. Спочатку наш спортсмен успішно подолав груповий етап змагань, після чого у матчах плей-офф впевнено здодав усіх своїх суперників. Участь в особистих змаганнях спортсменів-паралімпійців взяли понад 20 тенісистів з різних куточків світу.

У командних змаганнях Віктор Дідух разом з Іваном Маєм з Полтави та Максимом Ніколенком з Запоріжжя виборов друге місце і срібну медаль відповідно. Українці у фіналі поступилися команді Китаю.

«Дві медалі на турнірі у Пекіні – непоганий результат, - каже Віктор Дідух. – Приблизно на такий результат я і розраховував перед змаганнями. Можливо, могли краще виступити у командних змаганнях, але хлопців з Китаю нам перемогти не вдалося. У цьому матчі вони були сильнішими за нас».  

У середині жовтня Віктор Дідух разом з паралімпійською збірною з настільного тенісу візьме участь у чемпіонаті світу. Змагання у Словенії розпочнуться 15 жовтня, повідомили в управління молоді та спорту Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ