Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вікторія Ленишин відкриє у Львові клуб художньої гімнастики

Відома українська гімнастка Вікторія Ленишин за підтримки національного Олімпійського комітету у Львівській області відкриє у Львові спортивний клуб, основним видом спорту якого буде художня гімнастика, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відкриття клубу Sport Art відбудеться у неділю, 11 вересня, за адресою проспект Червоної Калини, 45. Урочиста церемонія відкриття розпочнеться о 14.00.

«Участь в урочистій частині відкриття візьме голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський, благодійний фонд якого нам суттєво посприяв у тому, що ми відкриємо новий спортивний клуб, у якому зможуть активно займатися спортом як і діти, так і дорослі, - каже Вікторія Ленишин, директор клубу. - На церемонії відкриття також будуть присутні українські титуловані гімнастки Віта Зубченко, Ірина Ковальчук, а також наші відомі фехтувальниці Анфіса Почкалова та Ксенія Пантєлєєва. Основним видом спорту у нашому клубі буде художня гімнастика. З дітьми та дорослими працюватимуть троє тренерів. Окрім художньої гімнастики, у нашому клубі також можна буде займатися йогою, пілатесом та стретчингом», - розповіли організатори.

Під час церемонії відкриття відбудуться майстер-класи та показові виступи з художньої гімнастики, а також розіграш абонементів у клуб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ