Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віце-спікер від "Свободи" обіцяє тримати у Раді "стрижневість"

Фракції "Батьківщини", "Свободи" і "Удару" продовжать практику консолідованих голосувань у Верховній Раді. Про це повідомив віце-спікер (член партії "Свобода") Руслан Кошулинський в ефірі 5 каналу.

"Як тільки ти тримаєш постійну позицію, поставу, стрижневість - від того все залежить. Ви бачили, навіть невелика фракція, 37 осіб, зайнявши активну позицію - можна змінювати. Ось основа. Перемагає завжди витриваліший. Як тільки ми постійно будемо дотримуватися правил, постійно доводити спроможність свою, так і буде", - зазначив він.

При цьому відповідаючи на питання, як "Свобода" буде протистояти українофобами у владі, таким як віце-прем'єр Костянтин Грищенко і міністр освіти і науки Дмитро Табачник, віце-спікер заявив: "Якщо не знаєш як - роби по закону".

"Є норма закону, треба вимагати дотримання", - уточнив Кошулинський.

"Свободівець" також запевнив, що три політичні сили - "Свобода", "Батьківщина" і "Удар" - будуть і надалі співпрацювати в парламенті.

"Будь-яка фракція, яка дотримується слова, вони підсилює всіх разом. Тому і наша позиція, вона підсилить позицію "Батьківщини" і "Удару", їхня тверда незламність також на взаємність нам. Тому я переконаний, що не буде таких речей, як відцентрові рухи і якісь неконсолідовані голосування", - підсумував він.

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ