Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Військова агресія РФ в Україні змушує Великобританію залишитися в ЄС – Кемерон

Агресія Росії проти України одна з причин, через яку Великобританія воліє залишитися Про це заявив в суботу, 27 лютого, повідомив прем'єр-міністр королівства Девід Кемерон.

«Існує більш важливе питання про нашої ролі у світі: більше чи менше шансів у Британії вирішити (проблеми – НБН), перебуваючи поза ЄС? Звичайно, ми сильна країна. Ми п'ята за величиною економіка в світі. У нас є чудові збройні сили. Але треба думати про речі, які в останні роки представили для нас загрозу: ядерна програма Ірану, російська агресія в Україні, вплив міграційного кризи, ісламістський екстремізм і тероризм», – цитує пана Кемерона The Daily Telegraph.

За його словами, європейські країни повинні працювати разом. Прем'єр також вкотре підкреслив, що зробить все для того, щоб країна залишилася в складі Європейського союзу.

Великобританія може провести референдум про вихід з ЄС 23 червня. Нагадаємо, 24 грудня канцлер Німеччини Ангела Меркель передала британській розвідці зібрати інформацію про президента Росії Володимира Путіна та ситуації в Україні.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ