Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військові передали важкохворим дітям волонтерську допомогу

Напередодні Дня знань військова прокуратура Західного регіону України за усталеною традицією долучилась до благодійності і передала важливі та актуальні подарунки для дітей з інвалідністю.
Військові передали важкохворим дітям волонтерську допомогу. Фото: Військова прокуратура Західного регіону України

На прохання благодійної організації "Благодійний фонд "Єднання спільноти", під опікою яких знаходиться три тисячі важкохворих дітей з м. Києва з різною складністю захворювань і які потребують матеріальної допомога та підтримки, військові прокурори передали для привітань до 1 вересня дитяче харчування – молочні суміші, каші, соки, пюре, чаї, печиво, а також засоби гігієни – підгузки, вологі серветки, шампуні та рідке мило.

Увесь вантаж до 1 вересня вже відправився благодійникам. І, як зазначили прокурори, офіцери й надалі будуть підтримувати благодійні акції та опікуватися потребуючими дітьми.

Варто зазначити, що більшість вказаних дітей проходять лікування амбулаторно через недостатню кількість місць в центрах соціально-медичної реабілітації для розумово відсталих та дітей з ДЦП та ЦНС, а також через важке протікання хвороби (лежачі та не пересувні).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ