Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військовим передали відновлені розвідувальні дозорні машини БРДМ-2Л1

Як інформує прес-служба Державного концерну ʺУкроборонпромʺ, військовим передали відновлені розвідувальні дозорні машини БРДМ-2Л1
Фото: Укроборонпром

Державне підприємство ʺМиколаївський бронетанковий заводʺ, що входить до складу Державного концерну ʺУкроборонпромʺ, передало Міністерству оборони України партію з понад десяти одиниць капітально відновлених броньованих розвідувальних дозорних машин із покращеними характеристиками БРДМ-2Л1.

ʺЦе вже третя партія техніки, яка пройшла капітальний ремонт та покращення характеристик на Миколаївському бронетанковому заводі  в рамках цьогорічного державного оборонного замовлення. Протягом 2019 року в рамках Держоборонзамовлення на ʺМиколаївському бронетанковому заводіʺ відремонтували та модернізували біля ста одиниць бронетанкової техніки, повідомили на підприємствіʺ, – йдеться в повідомленні.

Державне підприємство ʺМиколаївський бронетанковий заводʺ – одне з основних підприємств ʺУкроборонпромуʺ, що спеціалізується на ремонті та модернізації броньованої колісної техніки для Збройних Сил України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ