Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Візьми, якщо хочеш – віддай, якщо можеш»: у Дрогобичі реалізовують соціальну ініціативу

«Візьми, якщо хочеш – віддай, якщо можеш»: у Дрогобичі реалізовують соціальну ініціативу в підтримку потребуючих осіб. Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

«Давайте спробуємо жити добріше!» – із таким гаслом Управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради реалізовує благодійну ініціативу, спрямовану на підтримку вразливих та потребуючих верств населення.

Суть соціального задуму проста та важлива водночас: на першому поверсі ратуші (відділ прийому громадян) розташовано спеціальний стелаж, де кожен охочий може прийти та залишити буханець хліба, печиво, булку чи фрукти для потребуючих людей міста.

Як зазначає керівник Управління соціального захисту населення Іван Терлецький, задум не новий, його успішно реалізовували на теренах нашої громади ще у 2018 році. Відтак, цьогоріч вирішили відродити. Залишені продукти на соціальному стелажі, за словами Івана Терлецького, мають змогу взяти ті особи, які сьогодні відчувають матеріальні труднощі та потребу в певних продуктах харчування, а особливо хлібобулочних виробах. Особливо ця ініціатива актуальна в час Великого посту, коли свої серця слід відкрити до добрих справ та благодійності.

В Управлінні соціального захисту закликають долучатись до доброї ініціативи та допомагати потребуючим мешканцям громади. Адже, хто бере — наповнює руку, хто віддає — наповнює серце!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ