Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Влада готує новий зашморг для населення – НРУ

"З 1 лютого 2011 року Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) підвищить тарифи на електроенергію для населення на 30%. Такий “подарунок” Янукович і компанія додає українцям до шаленого підвищення цін на газ, пальне та продукти харчування", - сказано у заяві Львівської крайової організації НРУ.

Далі у заяві сказано: "З початку новітньої української незалежності Росія систематично шантажувала нашу країну ціною на енергоресурси. Тепер це робить проросійська окупаційна влада вже в самій Україні. Збільшення ціни на електроенергію є абсолютно необґрунтованим в економічному контексті. Україна завжди виробляла необхідну кількість електроенергії та навіть експортувала її в сусідні держави. Продукт нашого енергоринку споживають Білорусія, Молдова, Угорщина, Словаччина. Так, за інформацією Міністерства палива та енергетики, 2010 року обсяги експорту електроенергії постійно зростали. . І ціна на цю енергію завжди була однією з найнижчих в регіоні.

Тому Львівська крайова організація Народного Руху України заявляє, що таке необґрунтоване і різке збільшення ціни на електроенергію є виявом економічного зашморгу що накидають українцям. Після подорожчання світла, а також газу, пального і багатьох продуктів люди просто не зможуть забезпечити себе і свої сім'ї найнеобхіднішими для життя речами.

Владне збіговисько українофобів стверджує, що подорожчання стосуватиметься лише тих, хто споживає щомісячно більш як 150 кВт/год електроенергії. Водночас недолугі чиновники не приховують, що ще двічі у 2011 році підвищуватимуть ціну на світло. Тож скоро подорожчання відчують всі.

Насправді влада хоче поставити українців на коліна, змушує нас жити у злиднях. Неоокупаційна влада повертає радянські стандарти керівництва у відношенні до українського народу. Сьогодні окупанти нищать українську культуру і цинічно переконують, що треба думати лише про економіку. Розуміємо, що ця влада й економічно бореться з українцями. Незабаром звичайні люди після всіх реформ, вже в новітній феодально-кріпосній системі з такими податками і цінами не зможуть прогодувати свої сім'ї.

Львівська крайова організація Народного Руху України солідарна з тими, хто закликає гнати геть збанкрутілу владу!".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ