Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Влада Львівщини підписала меморандум про співпрацю з Українським центром сприяння іноземному інвестуванню

«Меморандум про співробітництво і координацію дій у сфері залучення інвестицій та формування сприятливого інвестиційного клімату» 19 квітня підписав  заступник голови Львівської ОДА Валерія П’ятака з представниками Українського центру сприяння іноземному інвестуванню, — повідомляє прес-служба облдержадміністрації. В рамках співпраці сторони домовилися про спільне сприяння залученню іноземних інвестицій і сприяння покращенню інвестиційного клімату Львівщини, а також про підтримку розвитку промислових зон та технологічних парків в нашій області.
Крім цього, представники Українського центру сприяння іноземному інвестуванню під час зустрічі з Валерієм П’ятаком виступили від імені німецької компанії Metzeler Automotive Profile Systems, яка є світовим лідером на ринку гумових ущільнювачів для кузовів автомобілів, і планує розпочати реалізацію свого інвестиційного проекту та території Львівської області. Протягом 19-20 квітня представники цієї компанії оглянули декілька інвестиційних майданчиків у Львові, Самборі та Великих Мостах Сокальського району під реалізацію свого проекту.
Український центр сприяння іноземному інвестуванню був створений у 2005 році при Міністерстві економіки України для надання професійних консультаційних послуг потенційним та існуючим інвесторам з питань започаткування та ведення бізнесу в Україні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ