Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Водій, з вини якого загинув співак В. Левицький, отримав 6,5 років в’язниці

Шість з половиною років ув'язнення отримав водій вантажівки, з вини якого загинув відомий український співак Владіслав Левицький. Сьогодні, 30 серпня, суддя Золочівського районного суду оголосив остаточний вирок у справі, повідомив кореспондент Гал-інфо із судової зали.
Гал-інфо

Чоловік уже відсидів один рік у СІЗО, який, за «законом Савченко», рахується за два, тож, якщо вирок суду залишиться незмінним, він вийде на волю уже через 4,5 роки.

В аварії, яка трапилася 2 липня 2015 року біля села Велика Вільшаниця на Львівщині, крім співака загинула його рідна сестра Наталія та її семирічна донька. Батьки Владіслава, які втратили двох дітей і внучку, вважають покарання занадто м’яким. Вони вислухали вирок, який оголошував суддя Володимир Сивак. Проте, щойно той повідомив про 6,5 років, батьки почали вигукували «Ганьба!» і вимагали більш жорсткого покарання. Суддя не зміг дочитати вирок і залишив судову залу. 

Адвокат родини Олександр Хом’як повідомив кореспонденту Гал-інфо, що готуватиме апеляцію на рішення суду.

Владіслав Левицький (справжнє ім'я Василь Левицький) народився 18 квітня 1985 року у Львові. Був учасником багатьох телепроектів, фіналістом національного відбору «Євробачення — 2010» та «Євробачення — 2011». Владіслав працював не лише як сольний виконавець, але й як учасник і фронтмен своєї ж групи. У 2014 закінчив запис україно-балканського альбому і зняв кліп на пісню «Тільки чекай».

2 липня 2015 року близько 22:05 на автодорозі «Львів—Тернопіль» біля села Велика Вільшаниця в Золочівському районі сталося зіткнення автомобіля Toyota Corolla з вантажівкою MAN. Внаслідок ДТП загинув водій легкової машини співак Владіслав Левицький. Крім співака в машині перебувала його рідна 33-річна сестра Наталя Крохмальська з семирічною донькою, які також померли від отриманих травм.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ