Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На концерті пам’яті Владіслава Левицького здійсниться його мрія

Сьогодні, 18 вересня, відбулася прес-конференція присвячена великому концерту пам’яті Владіслава Левицького «Я є». Через великий ажіотаж, організатори зробили ще один додатковий концерт. Відтак, 22 вересня у Львівській опері відбудеться два концерти о 17:00 та о 19:30. «Левицький дуже хотів використати один технічний елемент, який ще ніхто в Україні не робив. Я дуже сподіваюсь, що нам вдасться його зреалізувати на концерті», – Тарас Гаврик.

«Цей концерт є ініціативою та титанічною працею друзів і товаришів Владіслава Левицького», – сказав журналіст Остап Дроздов.

 «На концерті пам’яті Левицького артисти здебільшого виконуватимуть його пісні, а також пісні, які Владіслав написав для інших виконавців. Окрім того,  звучатимуть демо-версії, які, на жаль,  він не встиг зреалізувати. Ще на глядачів чекає кілька сюрпризів», – зазначив Тарас  Гаврик, ведучий та співорганізатор концерту.

«Недаремно цей концерт  називається «Я є».  Владіслав  планував сольний тур містами Західної України -десь на кінець року. Тому ми хочемо, щоб  те, що він планував, було втілено в життя,  завдяки його друзям та львів’янам», – розповів режисер концерту Богдан Гациляк.  

За словами Остапа Дроздова, це концерт пам’яті, а не концерт реквієм.

«Це має бути світлий, динамічний, душевний, хороший концерт – таким, який був Владіслав», – додав журналіст.

 «З самого початку ми планували один концерт на 19:30, але коли ми побачили, що за п’ять днів продано  близько 90% квитків, то  зрозуміли, що нам необхідно зробити додатковий концерт  на 17:00», – сказав   Володимир Водвуд, організатор.

«Концерт у нас соціальний, усі артисти виступають безкоштовно й усі гроші, які ми зберемо,  віддамо батькам Владіслава. Але якщо батьки відмовляться, тоді віддамо кошти на лікування якоїсь хворої дитини», – зазначив  Володимир Водвуд.

«На перший концерт о 17:00 ми запросили 20 хлопців із воєнного госпіталю. Також буде 50 квитків для сімей бійців, які загинули  в АТО та «Небесної сотні», 20 квитків ми плануємо віддати в сиротинець та ще 20 –людям із обмеженими можливостями руху. Ми хочемо, щоб це був максимально соціальний концерт », – додав організатор.

За словами Тараса Гаврика, із усіх запрошених зірок, ніхто не відмовився від участі у концерті і за це організатори їм дуже вдячні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ