Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Водне поло: Команда ЛУФК – переможець другого етапу першості України-2019

У Дніпрі завершився другий етап першості України з водного поло 2019 року серед команд U-16, сформованих з гравців не старше 2003 року народження. Упродовж п’яти днів десять команд на водному майданчику басейну ДНУ імені Олеся Гончара зіграли по п’ять матчів у форматі «стінка на стінку».

За їх результатами сумарно із «золотими» очками, набраними в іграх першого етапу, визначилися шість учасників третього, фінального етапу, де команди знову зіграють турнір в одне коло. Зазначимо, що вирішальну стадію першості команди розпочнуть також із «золотими» очками, які вони набрали в іграх з рештою фіналістів на попередніх, першому та другому етапах. Таким чином загалом кожна команда фінальної шістки зіграє по десять матчів, за результатами яких й буде визначено переможця та призерів першості України 2019 року. Повертаючись до другого туру, скажемо, що кращою упродовж нього була команда Львівського училища фізичної культури, яка показала стовідсотковий результат – підопічні Євгена Наумчика та Віктора Момота виграли усі п’ять матчів. При цьому у ворота суперників вони закинули 92 м’ячі, а в свої пропустили лише 22.

Склад команди ЛУФК Львів:

воротарі – Павло Полащенко (2), Мартин Фесенко;

польові гравці – Максим Гащук (7), Артур Потерейко (6), Данило Хацько (15), Ігор Любінський (11), Олександр Мул (12), Олексій Завальний (2), Олександр Кузнєцов (4), Ян-Данило Буць (6), Чінгіз Агаджанов (9), Артемій Толстіков (9), Станіслав Троян (2), Арсеній Зелик (4), Данило Соколов (3);

тренери – Євген Наумчик, Віктор Момот

dynamolviv.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ