Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Воїни-десантники відзначили своє професійне свято

Як повідомляють у прес-центрі ООС, 20 листопада, в одній із частин Об’єднаних сил відбулись урочистості з нагоди Дня Десантно-штурмових військ.

На святковий захід, привітати командування та особовий склад, прибув заступник Командувача об’єднаних сил з морально-психологічного забезпечення та гуманітарних питань генерал-лейтенант Олег Грунтковський, представники ВЦА та громадських організацій. У привітальному слові генерал-лейтенант Грунтковський подякував воїнам-десантникам за їхню мужність, героїзм та звитягу у боротьбі проти російського агресора і висловив сподівання на якнайскорішу перемогу над ворогом.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів-десантників та поклали квіти до пам’ятника, встановленого на їхню честь на території частини.

Кращі військовослужбовці бригади були заохочені державними нагородами та відзнаками. Після урочистого мітингу відбувся святковий концерт, де свої таланти воїнам дарували професійні та аматорські колективи Донеччини. Гості також мали змогу ознайомитись зі зразками військової техніки та озброєння, що були виставлені на огляд усіх бажаючих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ