Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Волейболісти «Кажанів» двічі обіграли «Новатор»

У Хмельницькому завершилися матчі другого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. «Барком-Кажани» грали на виїзді з місцевим «Новатором».

Рахунок першого ігрового дня нагадав сценарій боротьби за Суперкубок: «кажани» виборюють у наполегливій боротьбі перемогу із результатом 3:2 (20:25, 25:23, 25:11, 27:29, 15:9).  У першому сеті перемагають господарі майданчика, далі у двох партіях впевнено вперед вириваються «кажани».  При чому у третій партії – з величезним відривом 25:11. Четвертий сет приносить ще одну несподіванку 27:29 на користь «Новатора». І завершальна партія – тут «кажани» не поступаються ні на крок і перемагають в сеті та матчі загалом 3:2. Загалом, найкращими бомбардирами серед «кажанів» стали Юрій Семенюк – 22 очки, Євген Кісілюк – 20 очок та Олег Шевченко – 15.

Другий день менш драматичний. 3:0 (25:21, 25:23, 25:15) на користь «Барком-Кажани». Особливо до такого результату доклалися Олег Шевченко, Юрій Томин та Євген Кісілюк.  Плюс на руку зіграли помилки господарів майданчика. Тож з Хмельницького «кажани» повертаються з перемогою у двох матчах.

Додамо, що найближчі домашні ігри Суперліги львівські «кажани» проведуть  12 та 13 жовтня. На майданчику «Галичини» прийматимуть ВК «Серце Поділля».

ВК «Кажани»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ