Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Володимир Гройсман: Молодь України має величезні перспективи

Молодь України має величезні перспективи, але реалізувати їх можливо тільки через натхнення та наполегливість.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час щорічного молодіжного форуму стипендіальних програм ʺЗавтра.UAʺ. Це приватні загальнодержавні ініціативи, які пропонують молодим людям можливості навчання і здобуття практичного досвіду в різних сферах.

ʺТут зібрались молоді люди, які розуміють свою місію і хочуть робити зміни. Молодь України має величезні перспективи. Зараз треба докласти зусиль - і наша країна стане успішною та по-справжньому європейською. У нас є така можливістьʺ, - сказав Прем’єр-міністр.

Володимир Гройсман наголосив, що кожен українець має усвідомити свою роль у державних трансформаціях. ʺВід нас залежить, якою буде Україна сьогодні і завтра. Якщо кожен українець буде ініціативним та наполегливим, у нас буде можливість побудувати таку країну, в якій ми всі мріємо житиʺ, - зазначив він.

За словами Глави Уряду, для великих структурних змін у країні важлива командна робота та підтримка ініціатив молоді. ʺОдин в полі не воїн, але всі разом ми велика сила. І тільки разом ми можемо створювати своє, українське, нове та якіснеʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ