Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Зеленський уже в Польщі

Президент України Володимир Зеленський вже перебуває в Польщі.
Фото: president.gov.ua

Про це повідомив кореспондент RMF FM. Цю інформацію також підтвердив керівник Офісу президента Польщі з питань міжнародної політики Марчін Пшидач. 

Планується, що об 11:00 президент Анджей Дуда офіційно привітає Володимира Зеленського в президентському палаці, і звідти розпочнеться марафон політичних консультацій: між главами держав, делегацій, а також міністрами в рамках міжурядових консультацій.

"Теми переговорів очевидні: військова допомога Україні, обговорення стратегії, а також післявоєнна відбудова та шлях України до Європейського Союзу та НАТО", — йдеться у повідомленні польських ЗМІ. 

Символічно, що найважливішою буде остання запланована подія – зустріч у дворику Королівського замку, яка запланована на 18:00. Йдеться про проголошення промов президентів Польщі та України. Перед замком встановлять великий екран, де всі охочі зможуть переглянути виступи, а можливо, навіть буде можливість побачити Володимира Зеленського наживо.

Як повідомляє RMF FM, Президент України відвідує Польщу з офіційним візитом вперше після повномасштабної російської агресії, а також це перший заздалегідь оголошений від’їзд Зеленського з країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ