Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Зеленський зустрівся з Валерієм Маркусом

Фото: з Facebook-сторінки
Фото: з Facebook-сторінки
Фото: з Facebook-сторінки
Фото: з Facebook-сторінки
1/2
Сьогодні, 28 червня, Президент України Володимир Зеленський зустрівся із головним майстер-сержантом 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура» Валерієм Маркусом. Про це Президент повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Радий зустрітися з головним майстер-сержантом 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура» Валерієм Маркусом. Днями особисто нагороджував 47-му окрему механізовану бригаду, але саме сьогодні зустрівся з Валерієм", - зазначає Зеленський.

Президент пише, ЩО Дуже важливо отримувати інформацію щодо морального та бойового духу військових із перших вуст. Особливо враховуючи, що завжди відважні бійці «Маґури» зараз беруть активну участь у діях на фронті.

"Обговорили зміни, впровадження яких в українському війську реально допомогло б поліпшити службу. Дякую Валерію за пропозиції щодо цифровізації та запровадження автоматизованих систем обліку, які дадуть змогу витрачати менше часу на паперову роботу й оперативно отримувати потрібну інформацію, звісно з урахуванням форм безпеки", - пише Володимир Олександрович.

Також Зеленський і Маркус обговорили реформу сержантського корпусу, зокрема й забезпечення достойного рівня заробітних плат для сержантів відповідно до їхнього досвіду служби. 

"Валерій Маркус, дякую за зустріч і за шеврони! Але про них пізніше".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ