Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волинським прикордонникам осучаснили медпункт

Фото: Волинська обласна рада
Фото: Волинська обласна рада
Фото: Волинська обласна рада
Фото: Волинська обласна рада
1/2
Модернізований лазарет Волинського 6 прикордонного загону оглянули голова обласної ради Григорій Недопад, очільник ОВА Юрій Погуляйко та Луцький міський Ігор Поліщук. Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Будівельно-ремонтні роботи провели за сприяння органів влади, благодійних організацій та меценатів. Тепер у медичному закладі військовослужбовці зможуть отримати лікувальну, оздоровчу та реабілітаційну допомогу. Зокрема, для тривалої реабілітації поранених бійців тут обладнали фізіотерапевтичний кабінет, де можна пройти процедури ультразвукової, лазерної, магнітної та ударно-хвильової терапії. Також у медпункті є стоматологічний кабінет та штатний стоматолог.

«Ті, хто повернувся на ротацію із зони бойових дій, зможуть проходити необхідні процедури без відриву від служби, безпосередньо у військовій частині. Тішить те, що наш прикордонний загін розвивається та удосконалюється для потреб військових», - зазначив Григорій Недопад.

Прикордонники також презентували озброєння і техніку, яку вони застосовують в охороні держрубежу та при виконанні бойових завдань у зоні активних бойових дій, а ще новітні технічні засоби прикордонного контролю, системи відеоспостереження, зв’язку, повітряної розвідки та ураження противника.

Присутні вшанували пам’ять полеглих Героїв, які загинули під час оборони держави. Біля пам’ятного знаку загиблим прикордонникам Волині митрополит Луцький і Волинський Михаїл відслужив заупокійний молебень. Присутні схилили голови в пам'ять про воїнів, які віддали життя за Батьківщину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ