Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вперше від початку вторгнення: у громаді на Волині всі школи перейшли на очне навчання

Є різниця, адже очне навчання дає більше знань
фото з сайту Суспільне

Усі сім шкіл Головненської громади з першого вересня розпочали очне навчання. Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну діти навчались дистанційно.

Про це розповів керівник гуманітарного відділу громади Віталій Марчук, інформує Суспільне.

Згоранський ліцей, який є навчальним закладом Головненської громади теж не працював. Протягом літніх канікул у ліцеї зробили два евакуаційних виходи з приміщення та, попри відсутність укриття, знайшли місце, де перебуватимуть учні та персонал під час повітряної тривоги, каже директорка навчального закладу Олена Демидюк.

"Є укриття, це – дім молитви, з яким ми укладали договір", – каже директорка.

Дві доньки Олесі Жалніної навчаються у місцевому ліцеї. Мама розповідає, що радіє очному навчанню дітей. Каже, що коли є очне навчання діти дисципліновані, вони не порушують графік, в них є відповідальність. Звичайно, що очне навчання набагато краще, додає жінка.

На уроці української літератури в одинадцятому класі вчителька Світлана Купира розповідає про життя та творчість Павла Тичини. Говорить: ніщо не замінить очної форми навчання.

"Є різниця, адже очне навчання дає нам більше знань, ми можемо за допомогою до вчителя звернутись", – каже одинадцятикласниця Ярослава Оліщук.

Зі слів Олени Демидюк, у Згорани щодня шкільний автобус довозить на навчання дітей з чотирьох навколишніх сіл. Усього у ліцеї є 15 класів, де навчається 286 учнів та працює 33 педагоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ