Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Всі гроші загального бюджету підуть на соціальні цілі – Мисик

Якщо у Львові не буде стадіону до Євро-2012, то й не буде зроблено доріг та відновлено інфраструктуру. Таку думку під час сьогоднішнього засідання прес-клубу висловив депутат Львівської міської ради, член бюджетної комісії Андрій Мисик.
«Прозвучала гарна фраза «381 мільйон з кишені громадян на будівництво стадіону», – каже Мисик. – Але в мене виникає запитання, якщо стадіон не буде збудований, то де я можу забрати свої гроші. Тому нам треба готуватися до Євро-2012 і головне питання – це питання стадіону. Бо якщо не буде стадіону, то не буде доріг, не буде вкладення грошей в соціальні цілі, не буде вкладення грошей в трамвайні парки. Ось це є основні напрямки».
На думку Мисика, Львів повинен будувати стадіон, оскільки лише в такому випадку місто отримає 600 мільйонів гривень з бюджету України.
«Сьогодні говориться про бюджет розвитку, – каже Мисик. – Бюджет розвитку ще не затверджений, а є винесений на обговорення. Бюджет розвитку формується завдяки відчуженню майна, землі та запозичень. Відчуження майна на це рік було закладено близько 170 млн, що разом із коштами на депозиті складає загалом 230 млн. Так ось всі ці гроші були повністю направлені на соціальні речі, головно на енергозбереження».
Нагадаємо, експерт з місцевого самоврядування, керівник апарату депутатської фракції блоку Віталія Кличка Київської міськради Володимир Бондаренко заявив сьогодні у Львові про недоцільність виділення 381 мільйон гривень на будівництво львівського стадіону до Євро-2012 з міського бюджету. «Кожен львів’янин має зрозуміти, що ці кошти беруться у них із кишені, – вважає Бондаренко. – З кишені простого працівника, з кишені підприємця».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ