Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Втікав, бо боявся": працівники ТЦК встановили облікові дані та відпустили бігуна

В соцмережах знову з'явилось відео, як нібито працівники ТЦК у Львові на вулиці Хімічній ловлять чоловіка на вулиці.

Водночас згодом даний чоловік повідомив, що не пред'явив працівникам ТЦК та СП свої військово-облікові документи та втікав "бо боявся". Після запрошення до  ТЦК та встановлення облікових даних даний чоловік був відпущений та не має претензій до працівників Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Як повідомили в Службі зв’язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП, вони фіксують всі повідомлення про ймовірні інциденти з між громадянами та працівниками ТЦК. І всю наявну інформацію, при доведенні фактів, долучатимуть до розслідування, яке вже проводиться.

"Водночас наполегливо рекомендуємо не ігнорувати прохання військовослужбовців пред’явити військово-облікові документи. Не ображати військовослужбовців і не втікати від них. Просимо також уникати спекуляцій на дану тему.

Також повідомляємо про відповідальність за ухилення та будь яке перешкоджання роботі представників РТЦК та СП. Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу «Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період» тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років", - зазначили в Львівському ОТЦК та СП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ