Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ви по-материнськи колисаєте режим ніжним мовчанням, - Геращенко звернулася до "регіоналок" і комуністок

Народний депутат Ірина Геращенко звернулася до депутаток від Партії регіонів та КПУ з проханням публічного засунення жорстокого побиття журналісти Тетяни Чорновол та підтримати вимогу відставки міністра МВС Захарченка. Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

«Офіційно звертаюся до всіх жінок-депутаток від ПР і КПУ. Ми чекаємо від вас офіційного, публічного, жорсткого засудження звірячого побиття Тані Чорновол і вимоги відставки міністра Захарченка.

Досить ховатися за партійними знаменами. Побили жінку - громадського діяча, журналіста. По-звірячому. Не має значення, як ви ставитеся до її діяльності. Ви, як політики-жінки , ЗОБОВ'ЯЗАНІ публічно засудити насильство і вимагати відставки тих, при кому насильство над жінкою стало в Україні нормою.

Ваше мовчання – це не ваш переляк. Це ваше виправдання таких форм боротьби з жінками-опонентами режиму. Це ваша підтримка таких звірств і ваша частина відповідальності. Там є якесь начебто гендерне об'єднання, сформоване ПР? Може його членкині відірвуться від лижних курортів , куршевелів-альп, і засудять знущання над жінкою-активісткою???

Там радниці президента нещодавно бідкалися на ТБ, як вони вночі бігають на Майдан і вдень важко працюють над законами в координаційних групах. Ви вже несете своєму президентові фото побитої Тані і кричите про неприпустимість ТАК розправлятися з жінкою-громадським діячем?

Пані Чепак? Ви й досі вважаєте себе журналістом? Поміняйте ваш диплом на квиток ПР - буде чесніше. І ніколи не згадуйте, що колись разом з Танею стояли поряд в "Стоп, цензурі!". Не ганьбіть своїм іменем і згадкою про свою там присутність цю організацію.

Там в уряді три жінки-міністра. Пані Богатирьова, ви вже подзвонили в лікарню до Тані? Пані Лукаш, ви сказали Захарченку, що міліція і бандити - це не синоніми? Пані Королевська, ви ще не згоріли від сорому? Чи в вас його не було, як і диплому?

Там сьогодні суд по сніжкам, кинутим у спину панянкам в хутрі. Пані Горіна, Акімова,Бондаренко, Герман, Льовочкіна, ми засудили жорстокість до вас. Де ваш голос ? В Таню кидали не сніжкою... Не вдень, а вночі її били покидьки, які вільно почуваються в умовах режиму, який ви по-материнськи колисаєте ніжним мовчанням... Кого не згадала - це тому, що в мене немає слів передати все, що думаю про вашу попустительську позицію. Кого ВИ захищаєте?», - емоційно висловилася Ірина Геращенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ