Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В’ячеслав Кириленко ознайомився із ходом підготовки до відзначення ювілеїв Львова та Івана Франка

Сьогодні, 26 травня під час перебування у Львові в.о. віце-прем’єр-міністра В’ячеслав Кириленко та перший заступник глави секретаріату Президента Іван Васюник відвідали Личаківський цвинтар, де поклали квіти до могили Івана Франка. Після того вони відправилися у центр міста  для того, щоб відвідати об’єкти реставраційних робіт у Львові.
Виконуючий обов’язки віце-прем’єр-міністра В’ячеслав Кириленко та перший заступник глави секретаріату Президента Іван Васюник ознайомилися з роботами на площі Ринок а також з реставрацією театру імені Марії Заньковецької. Під час ознайомлення із реставраційними роботами на плоші Ринок Івану Васюнику та В’ячеславу Кириленку довелося поспілкуватися з представниками ГМ «Опора», після розмови з представниками ГМ «Опори» Іван Васюник попросив активістів «Опори» обрати із свого середовища трьох людей, які б виклали позицію громадської мережі на засіданні оргкомітету. «Ми виступаємо за те, щоби було взаєморозуміння між археологами та будівельниками, владою та громадою в процесі реставрації Львова будь-хто, хто є компетентним у галузі археології може прийти на засідання оргкомітету та викласти свою позицію» — заявив «Гал-info» В’ячеслав Кириленко, коментуючи акцію громадянської непокори, яка організована ГМ «Опора». Окрім цього Кириленко розповів, що він ознайомився безпосередньо із планами реконструкції під час відвідання об’єктів він поспілкувався як з археологами, так і з самими будівельниками, він зазначив, що бере всі зауваження до уваги і вони будуть розглянуті на засіданні оргкомітету.
Сьогодні, 26 травня у Львові за участю в.о. віце-прем’єр-міністра В’ячеслав Кириленко та перший заступника голови Секретаріату Президента Іван Васюник відбувається засідання оргкомітету, присвяченого підготовці святкування 750 річчя Львова та 150-річчя Івана Франка. Сьогодні ж на площі Ринок ГМ «Опора» проводить акцію протесту, оскільки в ході реставраційних робіт на площі Ринок, на їх думку, допущено значні порушення законодавства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ