Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В'ячеслав Кириленко відкрив Чемпіонат Європи зі стрибків у воду

Голова Організаційного комітету з підготовки та проведення Чемпіонату зі стрибків у воду Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко відкрив міжнародні змагання, - Урядовий портал.

Він привітав учасників і гостей від імені Уряду і  запевнив, що Уряд вжив усіх необхідних заходів, щоб Чемпіонат пройшов за найвищими світовими стандартами. «Це велика честь для нас приймати змагання такого рівня вперше в Україні. Вболіваємо за всіх, бажаємо перемоги усім, але, особливо, рідній українській збірній», - зазначив В’ячеслав Кириленко.

Під час офіційної церемонії відкриття змагань також виступили Президент Федерації України зі стрибків у воду Ігор Лисов, Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка. Він подякував Уряду України за організацію Чемпіонату, наголосивши, що змагання –  це важливий крок у підготовці до Олімпійських ігор 2020 року, що відбуватимуться у Токіо (Японія).

Чемпіонат «Kyiv-2017 European Diving Championships» відбувається  в Києві у Палаці водних видів спорту «Ліко-арена» і триватиме з 12 до 18 червня. Команди показуватимуть стрибки з одно, трьох- і 10-метрової вишки.  Всього візьмуть участь 123 спортсмени з 23 країн – це рекорд чемпіонатів Європи. Телевізійну трансляцію змагань здійснює «UA:Перший».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ