Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виділено 1,8 млн грн на ремонт аварійного колектора на вул. Винниченка

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення "Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади" і "Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік". Про це повідомили 23 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото Львівводоканал

"Пропонуємо виділити з резервного фонду бюджету Львівської МТГ департаменту житлового господарства та інфраструктури кошти в сумі 1 870 610 грн на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів каналізаційного колодязя та загально-сплавного каналізаційного колектора на куті вул. М. Кривоноса і навпроти будівлі № 32 на вул. В. Винниченка", - доповіла Ліліана Римар, заступниця директора департаменту фінансової політики.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, ремонт аварійного колектора на вул. Винниченка триватиме ще приблизно два тижні.

Ремонт колектора на вул. Винниченка триватиме орієнтовно три тижні

Також виконавчий комітет прийняв рішення "Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік". Рішення прийняли із технічними правками – юридичному департаменту ЛМР передбачать приблизно 62 тис. грн для забезпечення викупу для суспільних потреб 2 об’єктів на вул. Малоголосківській.

На вулиці Винниченка зруйнувався 200-літній каналізаційний колектор

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ