Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

Вигідне оформлення кредитних карток у Sense Bank

Зараз більшість кредитних карток — цифрові. Клієнт оформлює їх в додатку банку, після чого може здійснювати розрахунки з кредитного ліміту, додавати в гаманці тощо.

Картка пов'язана з банківським рахунком та дозволяє власнику здійснювати різні транзакції. З її допомогою можна оплачувати покупки у фізичних чи інтернет-магазинах. Замовте вигідне оформлення кредитних карток в Sense Bank: https://sensebank.com.ua/credit-cards

Для яких цілей потрібні кредитні картки?

У сучасних реаліях вони стали практично незамінними, і тепер важко уявити без них наше повсякденне життя. Кредитна карта відкриває для вас такі можливості:

  1. Зняття готівки з банкоматів. Вам достатньо вставити її у банкомат та ввести свій персональний ідентифікаційний номер, щоб отримати доступ до грошей на вашому банківському рахунку.
  2. Оплата покупок у магазинах та онлайн. Можна робити покупки в магазинах, ресторанах, супермаркетах та інших торгових точках. Ви просто вставляєте чи проводите кредитну картку через термінал оплати та підтверджуєте транзакцію.
  3. Перекази та платежі. Можна здійснювати перекази грошей на інші банківські рахунки або виконувати платежі за рахунками та фактурами, оплачувати комунальні послуги, мобільний зв'язок тощо.
  4. Онлайн банкінг. Ви отримуєте доступ у мобільний додаток, що дозволяє контролювати стан рахунку, перевіряти операції, виконувати перекази та керувати іншими фінансовими операціями.

Які умови використання кредитних карток вважаються вигідними?

Вигідні умови використання можуть змінюватись в залежності від індивідуальних потреб та переваг кожного клієнта. Однак, нижче наведено деякі загальні умови, які надає Sense Bank, і вони можуть вважатися вигідними при виборі кредитної картки:

  • в ідеалі вона повинна пропонувати зручні терміни погашення заборгованості, що надасть клієнту можливість встигнути зібрати потрібну суму;
  • кредитні картки, що пропонують програми лояльності, дозволять вам отримувати бонусні бали або кешбек за кожну покупку;
  • вони високо цінуються, якщо пропонують додаткові заходи безпеки, такі як захист від шахрайства та можливість швидкого блокування у разі втрати чи крадіжки.

Також важливо надавати клієнтам різні варіанти погашення заборгованості, включаючи мінімальний платіж, повну оплату або фіксований відсоток заборгованості. Це дає їм велику гнучкість у керуванні своїми фінансами.

АТ «Сенс Банк». У Державному реєстрі банків № 158. Ліцензія НБУ № 61 від 01.12.2022.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ