Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Вихованці тринадцяти освітніх закладів Львівщини отримали комплекти спортивного одягу

Вихованці ще тринадцяти комунальних освітніх закладів Львівщини отримали комплекти спортивного одягу від благодійників із Польщі. Про це Гал-інфо повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.
Фото: ЛОР

Якісні комплекти спортивного одягу, від польських благодійних фондів «WROC ma MOC» та «Fundacja Medyczna Solidarność», завезли в освітні комунальні заклади Львівської обласної ради. У жовтні благодійники доставили на Львівщину більше 5 тисяч одиниць спортивного одягу на понад 140 тисяч доларів.

Як повідомив в.о.начальника управління майном спільної власності Львівської обласної ради Тарас Зозуля, спортивний одяг отримали вихованці тринадцяти комунальних закладів області. Зокрема це спеціалізовані, санаторні школи у Підбужі, Сокалі, Нагуєвичах, Підбірцях, Роздолі, Журавно, Підкамені, Винниках, Бориславі та Львові.

Нагадаємо, що фонди «WROC ma MOC» та «Fundacja Medyczna Solidarność» від початку повномасштабного вторгнення допомагають українським військовим та медикам на передовій, організовують допомогу для постраждалих регіонів України, опікуються пораненими українськими воїнами. Також у Вроцлаві благодійники опікуються українськими жінками та дітьми, які після 24 лютого виїхали до Польщі.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, минулого тижня у Львові зустрічалася з президенткою правління фонду «WROC ma MOC» Ізабелою Боднар та головою наглядової ради фонду «Fundacja Medyczna Solidarność» Пьотром Риковським та подякувала за партнерську підтримку і допомогу в наближенні перемоги України у війні з московськими окупантами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ