Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконавчий комітет вилучив з проекту ухвали Львівської міськради пункт про купівлю котельні ВАТ „Кінескоп”

Виконавчий комітет вилучив з проекту ухвали ЛМР „Про перерозподіл коштів міського бюджету пункт про виділення додаткових коштів для МКП „Львівтеплоенерго”, які планувалося витратити на купівлю колишньої котельні заводу „Кінескоп””. Також було вилучено пункт про виділення 910 тисяч гривень для ЛКП „Збиранка”. Ці кошти розподілили між трьома управліннями: 227 тисяч дали на освіту, 227 тисяч -- на охорону здоров’я та 456 тисяч виділили для управління культури і туризму. Рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні міськвиконкому.
Як розповів у коментарі «Гал-info» директор департаменту фінансової політики Олег Іщук проект рішення було розроблено спільно з депутатськими комісіями ЛМР. За словами Іщука з проекту Ухвали сесії вилучили пункт про додаткові 6,5 млн грн. для „Львівтеплоенерго”. Натомість залишили пункт про виділення підприємству 2 млн, як пропонувалося раніше.
Нагадаємо, що 8 жовтня, під час засідання сесії ЛМР депутати не прийняли ухвали про перерозподіл коштів, які позапланово надійшли до міського бюджету. Найбільш принциповими питаннями для депутатів стали пункти про виділення грошей „Львівтеплоенерго” на купівлю котельні, виділення коштів ЛКП „Збиранка” та виділення 5 млн. грн.. для купівлі трамваїв у німецького міста Ерфурт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ