Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконком розгляне питання компенсацій ЛМКП „Львівтеплоенерго”

Під час першого засідання новообраного міського виконавчого комітету, яке відбудеться у п’ятницю, 12 травня, розглядатимуть питання  компенсації з міського бюджету затрат ЛМКП «Львівтеплоенерго», які підприємство зазнало під час опалювального сезону у зв’язку з підняттям мінімальної зарплати та подорожчанням енергоносіїв. Про це „Гал-info” повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
За його словами, вирішення цього питання залежатиме від позиції членів виконкому. Однак Андрій Садовий наголосив, що питання треба вирішувати, оскільки вартість енергоносіїв постійно зростає. „Коштів ніколи не буває зайвих, але якщо приймуть відповідне рішення, то будемо їх шукати”, — зазначив він.
 Не відкидає Андрій Садовий і того, що незабаром через загальне подорожчання може постати й питання підняття тарифів на комунальні послуги. „Якщо на державному рівні дорожчає газ, то що залишається робити нам. Львівщина ж немає власного газу…”, — наголосив він.
Нагадаємо, орієнтовна сума компенсації лише за перший квартал 2006 року становить 19 млн грн. Рівень розрахунку за спожите тепло на середину квітня становив 80%, а борг за спожитий газ ЛМКП «Львівтеплоенерго» — близько 14 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ