Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконком затвердив детальний план території обмеженої вул. Старознесенською та парком «Знесіння»

Сьогодні, 10 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив детальний план території у районі вул. Зеленої, вул. М. Пимоненка, вул. Д. Січинського, передає кореспондент Гал-інфо.

Виконком затвердив детальний план території, обмеженої вул. Старознесенською, регіональним ландшафтним парком “Знесіння“, у складі з розробленою планувальною структурою забудови території, планом червоних ліній вулично-дорожньої мережі, схемою функціонального зонування території (планом зонування території) з визначенням містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок, пропозиціями з інженерного забезпечення та захисту території, заходами щодо дотримання санітарно-гігієнічних, протипожежних нормативів, вимог з ліквідації аварійних ситуацій та реалізації детального плану території.

Як зазначив начальник управління архітектури й урбаністики ЛМР Юліан Чаплінський, існує домовленість із забудовником про те, що він збереже віллу Завидовичів.

Він додав, що власник готелю викупив усі приватні ділянки, щоб розширити готель, він повинен зробити містобудівну документацію, а саме детальний план.

Спершу забудовник хотів чотириповерхову забудову, але після громадських слухань містобудівельна радою було розширено вулицю.

«Формується вулиця з двоповерхової і триповерхової забудови, де ця вілла має бути інтегрована у цю забудову», - сказав Чаплінський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ