Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» опублікував список вистав, що відбудуться цього тижня .

Театр ляльок запрошує гостей на такі вистави:

18 січня – «Шмата. Одного вечора у бомбосховищі». Комедійна драма з елементами стендапу. Історія про п’ятьох незнайомих людей, які прийшли в бомбосховище пересидіти повітряну тривогу. Усі різні, усі з характером, однак їх об’єднує містична таємниця, яку потрібно розгадати, щоб врятувати себе і світ від чогось недоброго.

Час: 18:00 год.

20 січня – «Таємниця Лісовичка». Історія про маленьку дівчинку, яка, гуляючи зимовим лісом, загубилася та зустріла багато незнайомих жителів. Чи допоможуть тутешні лісовички віднайти їй шлях додому та чи зможуть вони стати їй друзями?!

Час: 12:00 та 14:00 год.

20, 21 січня – «Веселі Ангелята». Історія про душі дітей, які ще в очікуванні земного життя серед мʼяких хмаринок у подобі ангеликів. Проводячи свій час у безтурботних веселощах, їх цікавить лише одне запитання: що буде далі?

Час: 11:00 год.

21 січня – «Коза-Дереза». Історія про хитру Козу, яка, не цінуючи своїх господарів, поводилась із ними дуже підло. За мотивами української народної казки.

Час: 12:00, 14:00, 16:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ