Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вийшов друком другий номер спецвипуску газети «Гривна» для деокупованої Херсонщини

Редакція газети «Гривна» випустила другий спецвипуск газети для поширення серед населення деокупованих територій Херсонської області. Адже українці, які вийшли з окупації рф мають широку потребу отримувати правдиву та актуальну інформацію від української влади.
Фото - Мінкультури

Як повідомляють в Мінкультури, в газеті є звернення Міністерства оборони України, корисна інформація щодо лікарень, пунктів гуманітарної допомоги, аптечних закладів та інше, а також різноманітні корисні поради. Наприклад, як бути, якщо розбило вікна вибухом.

«Продовжуємо поновлювати та укріплювати український інформаційний простір на деокупованих територіях. Водій, який віз газету «Гривна» в Херсон, потрапив під обстріл. Проте свіжий номер газети вже в місті. Узгодили логістику передачі газети до ОВА. Це вже другий номер херсонської газети після визволення міста. Кожен випуск постокупаційних газет – це робота багатьох сторін – видавництва, логістики, державних організацій, донорів. Та головне – це наші люди, які й під обстрілами доставляють до українців інформацію. За нами правда, значить за нами сила та перемога», – зазначив Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики України.

Газета поширюється на деокупованих територіях Херсонської області, а саме: в територіальних громадах Херсонського та Бериславського району.

«Також ми випускаємо газети для Ізюма, Лимана, Барвінкового, Бахмута, Херсона, Снігурівки, Золочева, Харкова. Незабаром вийдуть друком тиражі ще кількох видань на деокупованих територіях», – розповів Міністр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ