Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вже 200 одиниць транспортних засобів Львова обладнані системами е-квитка

За інформацією відділу автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП «Львівавтодор», станом на сьогодні вже 200 одиниць громадського транспорту міста обладнані системи АСОП.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Системами електронного квитка ми обладнали вже 200 транспортних засобів. Це 81 автобус, 51 трамвай, 67 тролейбусів і 1 електробус. Зараз працює 4 бригади спеціалістів, а з наступного тижня розпочне свою роботу вже 5-та бригада, і встановлення елементів системи стане ще швидшим.

Традиційно нагадуємо, що слідкувати за етапом промислового монтажу обладнання АСОП у громадському транспорті можна на нашому інформаційному сайті за посиланням – https://leocard.lviv.ua/starus-vpovadgena-elektronogo.../», - повідомили у відділі автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, ЛКП «Львівавтодор» уклало з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) кредитний договір від 17.11.2016 року на проєкт «Впровадження АСОП у місті Львові» на загальну суму 10,0 млн євро. Місцевий внесок – у сумі 1,2 млн євро.

12 березня 2020 року відбулося підписання договору з консорціумом Mikroelektronika & SoftServe – переможцем тендеру (стартом проєкту, згідно з договором, вважається 15 травня 2020 року). А 25 вересня були здійснені технічні заміри у громадському транспорті представниками із Mikroelektronika для майбутнього встановлення необхідного обладнання. Також підписано design systems проекту в жовтні 2020 р., і опісля, 19 жовтня, розпочалась робота адміністраторів ЛКП «Львівавтодор» у ЦНАП, які приймають документи та заяви від пільгової категорії населення.

Плани на цей рік за проєктом е-квитка:

  • запуск Центру обслуговування пасажирів;
  • отримання перших пільгових транспортних карток Леокарт;
  • тестовий монтаж системи АСОП на кожен тип транспортного засобу;
  • тестування та прийняття програмного забезпечення;
  • перший продаж електронних загальних та туристичних карт під час тестування оплати проїзду;
  • встановлення системи АСОП на усі транспортні засоби – до кінця 2021 р.

Здача системи АСОП в експлуатацію запланована на 13 січня 2022 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ