Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вже пів року у Львові працює Центр підтримки підприємництва

Вже пів року у Львові працює Центр підтримки підприємництва , створений для стимулювання підприємницької активності в місті, збільшення конкурентоспроможності малих та середніх підприємств Львова.

Напередодні Нового – багато нових планів: навчання, маркетингова допомога, сприяння виробникам. Серед нововведень – додаткова програма для Жінок у бізнесі, опція «Порадниця», конкурс «Краща бізнес-ідея». А вже цього тижня розпочалась підгтовка до проекту, скерованого на підтримку молодих.

На даний момент ми запустили пілотний проект "Молодіжного підприємництва" щоб зрозуміти, яка тематика буде більш цікавішою та необхідною для молоді для створення власної справи, - розповідає економіст, депутат фракції «Об’єднання Самопоміч» Вікторія Довжик. - З наступного року будемо проводити тренінги вже у повноцінному форматі, буде проводитись відбір щодо віку потенційних учасників та їхніх знань.

В рамках курсу "Молодіжне підприємництво" учасники розробляли анкети для створення цільової аудиторії, маркетингової кампанії, і вже почали роботу над презентаціями своїх ідей.

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ