Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Wizz Air Ukraine замінила на євромаршрутах Донецьк на Львів

Авіакомпанія Wizz Air Ukraine відкоригує свою маршрутну мережу, закривши 5 маршрутів із Донецька та відкривши 6 нових маршрутів зі Львова і один - із Києва. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

"З 30 квітня 2014 року у маршрутній мережі Wizz Air Ukraine відбудуться зміни. Будуть призупинені рейси: Донецьк - Рим (Ф'юмічіно), Донецьк - Мілан (Бергамо), Донецьк - Ларнака, Донецьк - Будапешт та Донецьк - Дортмунд. Одночасно будуть відкриті нові рейси: Львів - Валенсія, Львів - Рим (Ф'юмічіно), Львів - Тель-Авів, Львів - Неаполь, Львів - Барселона (Жирона), Львів - Кутаісі та Київ - Ларнака", - поінформували у компанії.

Згідно із повідомленням, представники Wizz Air Ukraine контактують із пасажирами, рейси яких скасовані у зв'язку з тимчасовими змінами. Цим пасажирам пропонують грошову компенсацію в повному обсязі.

За словами генерального директора Wizz Air Ukraine Акоша Буш, вжиті заходи зумовлені зміною попиту на авіаперельоти в Україні і є тимчасовими. "Ми плануємо повернутися до початкових планів розвитку, як тільки це стане можливим", - наголосив він.

У прес-службі авіакомпанії також зазначили, що в травні 2014 року відкоригована мережа маршрутів Wizz Air Ukraine з урахуванням усіх змін налічуватиме 130 рейсів на тиждень - це така сама кількість рейсів, які вона виконувала у травні 2013 року.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ