Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

XІ Аукціон надій збиратиме кошти для перекваліфікації бійців АТО

Відомі українці стають партнерами XІ Аукціону надій, організованого студентами Університету банківської справи. Цього року студентська благодійна акція відбудеться 15 грудня у колонній залі Київської міської державної адміністрації. Молодь прагне зібрати кошти для навчання та перекваліфікацію воїнів АТО, ветеранів війни в Афганістані та переселенців. На відкритих торгах усі небайдужі зможуть придбати лоти, надані відомими політиками, банкірами, художниками, меценатами, повідомила прес-служба УБС.

Один з перших відгукнувся на студентську ініціативу перший прем’єр – міністр України, міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Kубів.  Він передав  студентам фотолітопис "Ще не вмерла України ні слава, ні воля! Шлях нескорених" . Ця унікальна книга містить спогади про 25 років незалежності нашої держави. Спогади про те, як крок за кроком долала Україна дороги миру і війни.

Голова Національного банку України Валерія Гонтарєва передала на «Аукціон надій» пам’ятні монети, присвячені 25-річчю незалежності України. Зокрема набори з чотирьох пам’ятних монет: «Київська Русь», «Галицьке королівство», «Козацька держава» та «25 років незалежності України».

Фонд Віктора Пінчука надав книгу Волтера Айзексона "Стів Джобс" з автографом автора. В основу книги відомого американського журналіста, письменника та біографа лягли бесіди з самим Стівом Джобсом, а також з його родичами, друзями, ворогами, суперниками і колегами. Це розповідь про життя, сповнене падінь і злетів, про сильну людину і талановитого бізнесмена, який одним з перших зрозумів: щоб домогтися успіху в XXI столітті, потрібно поєднати креативність і технології. Книга вийшла в США в жовтні 2011 року і відразу стала першою в рейтингу Amazon.com.

Для справжніх поціновувачів футболу на Аукціоні буде представлено 3 цінні лоти від голови комітету національних збірних ФФУ Мирона Маркевича. Мирон Маркевич - легендарний футболіст і тренер, рекордсмен української вищої ліги за кількістю ігор у ранзі головного тренера, колишній головний тренер національної збірної України.

Відомий українець передав на благодійний аукціон три унікальні медалі. Це медаль за друге місце фіналу Ліги Європи, яку виборола ФК «Дніпро» у 2015 р. Лише два рази у футбольній історії Україна отримала таку медаль (перший раз за перемогу «Шахтаря» у Лізі Європи у 2009 р.).  Другий лот - срібна медаль Прем'єр-ліги (ФК «Метеліст», 2012 – 2013 рр), а також бронзова медаль Чемпіонату з футболу 2013-2014 року, яку отримав футбольний клуб «Дніпро». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ