Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Я буду битися як лев", - Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий на сесії Львівської міської ради пообіцяв, що в місті закінчать всі розпочаті ремонтні роботи.
Фото Гал-інфо Олена Ляхович

"Якщо цього не буде (отримання кредиту, - ред.), то цього шансу просто не буде. Ми кошти з місцевого бюджету зможемо потратити на ці роботи. Програма європейського банку стосується підтримки комунальних підприємств, тоді ми наші міські коти зможемо зарезервувати і закінчити те, що ми розпочали.

Я буду битися, як лев, щоб ми завершили роботи, які розпочали, тому, що це безгосподарність", - прокоментував необхідність мільярдного кредиту міський голова Андрій Садовий.

Він також додав, що на сьогодні Україна себе прогодовує на 40% все решта це допомогові кошти. Місто Львів має достатньо хороший рейтинг, аби отримати ресурс, який би хотів отримати хтось інший, але не може.

"Але є одне "но". Якщо ми ці документи не оформимо, ми ці кошти не отримаємо. Ми не будемо мати можливості підтримати наші підприємства. З іншої сторони, якщо ми підемо цією дорогою (отримаємо кредит, ред.), то будемо мати ресурс, для того, щоб завершити ті ремонти, які ми маємо у Львові", - повідомив Андрій Садовий. 

Нагадаємо, вчора на сесії Львівської міської ради, депутати погодили отримання містом кредиту в розмірі 25 мільйонів євро. Дане питання підтримали депутати Самопомочі, Європейської солідарності та Свободи. Рішення не підтримали на бюджетній комісії Львівської міської ради.

Також, вчора депутати ЛМР прийняли бюджет Львівської громади на 2023 рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ