Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як облаштувати ринок «Вернісаж"?

Одним із питань, що тривалий час потребує нагального вирішення, є ситуація довкола «обличчя» середмістя Львова в межах Державного історико-архітектурного заповідника – облаштування ринку «Вернісаж". Про йдеться у депутатському запиті Романа Грицевича до міського голови Львова Андрія Садового та голови Галицької райадміністрації Ірини Іванчиної. Про це повідомив інформаційний портал Льваівської міської ради

Далі у запиті сказано: "На сьогодні спостерігається надмірна завантаженість дороги на вул. Лесі Українки, створення перешкод для доїзду автомобілів аварійних служб у центральну частину міста, облаштування на пожежних гідрантах торговельних наметів, відсутність можливості вільного проходу пішоходів на території чи вздовж ринку «Вернісаж» тощо.

Перелічені обставини зумовлюються невпорядкованим проведенням торгівлі на площі Вічевій. Площа Вічева цілком зайнята торговими наметами (включаючи хідники та тротуари), а довколишня проїзна частина дороги - автотранспортом працівників ринку.

Зважаючи на те, що впорядкування діяльності ринку «Львівський вернісаж» відноситься до компетенції Львівської міської ради та її виконавчих органів, керуючись ст. 13 Закону України «Про статусу депутатів місцевих рад» в межах реалізації повноважень депутата Львівської міської ради, звертаюся з вимогою щодо проведення перевірки наявності та чинності дозвільних документів для функціонування ринку «Львівський вернісаж», розроблення та дотримання схеми розміщення на ньому торговельних місць, яка б враховувала вимоги протипожежної та санітарно-епідеміологічної безпеки".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ