Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як обрати онлайн-курси англійської: ТОП-3 поради

Зараз курсів з вивчення англійської в режимі онлайн існує безліч, проте чимало охочих опанувати мову міжнародного спілкування стикаються з труднощами щодо правильного вибору тієї чи іншої навчальної програми.

Однак не варто одразу ж впадати у відчай! Враховуючи важливість даного питання, ми вирішили підготувати для вас трійку корисних порад щодо правильного вибору курсів англійської мови в форматі Online – це, маємо надію, допоможе вам визначитись з підходящим варіантом.

Обираємо надійний центр з вивчення іноземної

Безперечно, першим кроком до успішного опанування англійської є правильний вибір компанії чи організації, як, власне, надає послуги з вивчення іноземної мови в режимі онлайн. А тому добре вивчіть інформацію щодо мовного центру, який обиратимете, які саме курси тут пропонують і яку конкретно  методику використовують.

Крім того, важливим є переконатись у наявності відповідної ліцензії, досвіду роботи викладацького складу та чи отримує студент опісля навчання сертифікат. Це особливо важливо, якщо в перспективі ви маєте намір працювати за кордоном.

Звертаємо увагу на викладацький склад

Викладацький склад є досить важливим критерієм під час вибору онлайн-курсів англійської, позаяк від педагогів залежить:

  • По-перше, наскільки ефективним буде навчання;
  • По-друге, чи вдасться викладачу підібрати індивідуальний підхід до вас, як студента;
  • По-третє, чи зможе викладацька методика педагога допомогти подолати так званий мовний бар’єр.

А тому важливо врахувати досвід викладачів, наявність дипломів та сертифікатів , а також його досвід та кваліфікацію, зокрема, CELTA, Delta, TEFL тощо.

Даємо оцінку програмам навчання, їх формам та тривалості

Одну ж важливих ролей у процесі вивчення англійської, певна річ, відіграють, власне, учбові програми. Важливо попередньо вияснити, на які конкретно результати слід сподіватися при виборі тих чи інших курсів: чи зможете ви вільно спілкуватися іноземною мовою та грамотно вести переписку, а також чи доступні спеціальні вузькопрофільні програми, котрі так чи інакше пов’язані з вашою професійною діяльністю.

Як показує практика, використання класичних програм не дасть бажаного ефекту, а тому слід поєднувати як традиційні методики, так і рівневі, нетрадиційні та інші, котрі у підсумку значно полегшать процес вивчення англійської, зроблять його результативним.

Крім того, важливо врахувати тривалість курсу навчання, котра може становити від кількох тижнів до одного-двох років, і навіть більше. Тут, до речі, все залежіть від цілей, які ви ставите перед собою.

До речі, одним з найбільших центрів з вивчення англійської є компанія Грейд, основу якої складають досвідчені та кваліфіковані викладачі, що мають міжнародні дипломи. Тут ви зможете запросто опанувати іноземну мову, головне, мати незгасаюче бажання та намічені цілі й завдання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ