Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як обрати пральну машину і не помилитися

Сучасний ринок побутової техніки дуже багатий та різноманітний. Кожен охочий має змогу обрати саме той варіант, який найбільше відповідає бажаним параметрам та критеріям.

Однак часто широкий асортимент дещо ускладнює вибір, адже просто-напросто губишся у всій доступній пропозиції.

Коли замовляється така важлива і потрібна в господарстві річ, як машинка пральна, тут важливо підійти до цього з максимальною відповідальністю та ретельністю, щоб кінцевий вибір не тільки задовольнив усі потреби, але й виявився вдалим і цілком виправданим. Які критерії врахувати під час пошуку та вибору сучасної пралки?

Максимальне завантаження

Даний параметр не варто залишати поза увагою. Адже якщо у вас велика сімя, варто задуматись над купівлею пральної машинки, яка здатна вміщати велику кількість одягу та речей. Загалом доступні різні варіанти максимального завантаження:

  • Менше 4 кг;
  • Від 4 до 5.5 кг;
  • Від 5.6 до 7 кг;
  • Понад 7 кг.

В даному випадку опирайтеся на власні потреби: пильнуйте, щоб не замовити занадто малу чи занадто велику пралку.

Виробник

Оптимальне рішення – покупка пральної машинки від відомих марок. Такі пристрої якісні, надійні, відповідають заявленим параметрам та продаються з офіційною гарантією. Безперечно, цінники на такі агрегати можуть бути дещо вищими, проте коли мова йде про купівлю пралки, надмірна економія шляхом вибору маловідомого виробника – не надто вдала ідея. Ви ризикуєте обзавестись низькоякісним товаром, який навряд чи порадує стабільною, ефективною та тривалою роботою.

Функціонал та опції

Параметри пралки мають величезне значення. Тому обов’язково звертайте на кількість програм прання та додаткові функції, наприклад, захист від дітей, автоматичне очищення барабана, регулювання температури тощо.

Важливим моментом є і рівень енергоспоживання. Пріоритет – моделі класу А, А+ і вище. Такі пристрої є енергоефективними та економними. Зараз це питання є більш ніж актуальним.

Врахуйте також рівень створюваного шуму під час роботи пральної машини – чим нижчий цей показник, тим тихішою буде робота побутової техніки, що не створюватиме додаткового дискомфорту.

Пам’ятайте!  Пральна машинка – це дуже важлива річ в кожній оселі, тому вибирати її потрібно обережно та без поспіху. Тільки так ви купите саме такий пристрій, про який мріяли і який служитиме вам упродовж тривалого часу

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ